Sterkte overlijden vriendin

Sterkte overlijden vriendinDe wereld staat stil, een vriendin komt te overlijden. Daar zijn geen woorden voor. Het overkomt uzelf of iemand uit uw naaste omgeving. Die vriendin, die steun en toeverlaat, die rots in de branding, die prachtige moeder van uw kinderen, die hartsvriendin waar u alles aan kwijt kon, is er plots niet meer. “En wat nu?” stelt u zich de vraag. Hoe kunt u troost vinden?

Wij proberen alvast voor u een steun te zijn met een paar hulpmiddelen en idee├źn om het leven wat draaglijk te maken. Kom hieronder meer te weten over sterkte overlijden vriendin, ook heb je de mogelijkheid om een mooie bos bloemen te laten bezorgen om sterkte toe te wensen.

Sterkte overlijden vriendin informatie

  • Bloemen zeggen zoveel, veel meer dan woorden. Kies bloemen uit in functie van het karakter en de persoonlijkheid van uw vriendin. Was ze stil, of vurig? Was ze hartelijk of wat meer op zichzelf? Bij elk mens hoort wel een unieke bloem. Zo geeft u iets persoonlijks en zorgvuldig voor haar uitgekozen, net zoals u tijdens haar leven waarschijnlijk hebt gedaan.
  • Voorzie een mooi bloemstuk voor de begraafplaats. Maar zet bijvoorbeeld ook bij u thuis bloemen als eerbetoon aan uw vriendin. Plaats er een foto naast, en een klein aandenken zoals een beeldje of haar favoriete boek. Telkens als u voorbij de bloemen komt, laat u het even Sterkte overlijden vriendinallemaal in uw gedachten passeren. Neem de momenten voor uzelf, gun uzelf de tijd om uw verdriet te verwerken. Gaat het even niet meer? Dan is dit prima. Het heeft geen zin om leed te verdringen, want dan komt dit later toch terug.
  • In de eerstkomende weken na de begrafenis kunt u voor uzelf regelmatig bloemen kopen. Misschien krijgt u er wel van kinderen of familie, maar gun uzelf toch maar dat ene aandenken. U zal merken dat deze bloemen troost brengen, dat je telkens weer dicht bij uw vriendin bent.
  • Misschien kunt u nog eens de plaatsen gaan bezoeken waar u met uw vriendin vaak heen ging, waar u vele uurtjes hebt genoten van mekaar. Misschien staan er wel bloemen waar ze van hield? Pluk ze en zet ze thuis in een vaas. Of neem een foto en koester deze. Net als een kind in de fonkelende sterretjes zijn overleden oma of opa ziet, zo kunt u in de bloemen uw vriendin terugvinden.
Sterkte overlijden vriendin
4.7 sterren, 3 beoordelingen