Sterkte overlijden opa

Sterkte overlijden opaOpa is de gene die bepaalde dingen met je doet en leert waar je vader vaak geen tijd voor heeft. Maar ook een man van weinig woorden en meer van daden. Stil zit te genieten wanneer kinderen en kleinkinderen langskomen.

Kortom een man die door iedereen heel erg gemist gaat worden en een lege plek achterlaat. Denk daarom eens aan het geven van een mooie bos bloem bij dit grote verlies. Kom hieronder meer te weten over sterkte overlijden opa, ook heb je de mogelijkheid om een mooie bos bloemen te bestellen om hem of haar sterkte toe te wensen.

Sterkte wensen overlijden opa tips

  • Stel zelf een mooi boeket samen. Denk er dan aan of het een boeket voor buiten of binnen wordt. Dan kan er rekening gehouden worden met het soort bloemen. Bedenk ook aan wat voor een kleuren en bloemen opa hield. Misschien had hij wel een overhemd wat hij vaak droeg omdat hij zo van die kleur hield.
  • Denk eens aan een bloemstuk. Daarmee kan je vele kanten op. Misschien hield opa wel van fruit of de natuur enz. Je kan dan denken om er sierappeltjes of een stuk boomschors in het bloemstuk te laten verwerken. Het stuk kan op een mooie plaats binnen staan maar ook op het Sterkte overlijden opagraf.
  • Denk aan één bloem. Bijvoorbeeld een roos, amaryllis of een zonnebloem. Doe er een mooi kaartje bij met een handgeschreven, zelf gemaakt gedicht. Zo laat je alle mooie herinnering van opa weer tot leven komen. Het is een persoonlijk gebaar die erg gewaardeerd zal worden. Droog de roos en geeft het een speciale plaats.
  • Maar om de tijd met opa meer zichtbaar te maken, is het ook een mooi idee om een fotoboek samen te stellen. Daar kan iedereen dan zijn eigen herinnering aan opa weer in terugzien. Bij het uitzoeken van de foto’s zullen er weer verhalen naar bovenkomen zo is opa er op dat moment weer even bij. Er kunnen korte tekstjes bij de foto’s geplaatst worden. En er kan eindeloos in het boek gebladerd worden. Kleinkinderen en eventuele achterkleinkinderen, die de man niet hebben gekend, krijgen zo toch een kijkje in het leven.
Sterkte overlijden opa
Rate this post