Sterkte overlijden oma

Sterkte overlijden omaDe oma is vaak een persoon waar je met alles bij terecht kunt. Ze is een toeverlaat en houdt vaak onvoorwaardelijk van je. Ze houdt ook vaak de familie, kinderen en kleinkinderen samen, ze organiseert feestjes, en koopt voor iedereen cadeautjes. Daarom is het ook zo erg als ze jou ontnomen wordt. Niets of niemand kan haar vervangen. Het is dan ook normaal dat je er zo het hart van in bent als ze er niet meer is. Bloemen brengen vaak troost in deze moeilijke dagen (Sterkte overlijden oma)!

Sterkte wensen na overlijden

 • Bloemen zijn er in alle soorten, kleuren, groottes en prijzen. Bij jouw oma past zeker wel één van de zovele boeketten. Breng dit naar haar begraafplaats en sta even stil bij de mooie herinneringen. Het is een blijk van je genegenheid voor die zo speciale dame waar je nog steeds van houdt.
 • Dankzij bloemen breng je mooie beelden van je oma terug. Misschien hield ze zelf wel van bloemen en gaf ze voor ieders verjaardag een boeket. Dan is het nu de tijd Sterkte overlijden omaom haar iets terug te geven. Het kan nog. En misschien is er dan wel de hoop dat ze nog wel ergens van bovenaf op jou toekijkt.
 • Geef je oma een plaatsje bij jou thuis. Plaats een foto van haar op de kast van de leefruimte of in de slaapkamer, en vrolijk dit op met een mooi boeket bloemen. Zet het vooral op een plaats waar je veel komt, en waar je rustig over oma kunt mijmeren. Zo blijft ze altijd dicht bij jou.
 • Wie weet droeg je oma wel een parfum van bloemetjes: rozen, meiklokjes of fresia’s. Haal een boeket van deze bloemen in huis en je denkt gegarandeerd nog vaak aan haar. Als je je ogen sluit en je snuift die geur op, is het net of ze is nog bij jou.
 • En waarom zou je eens geen bloemetje schenken aan iemand die ook treurt om je oma? Dit zegt zoveel meer dan woorden. Samen genieten van een mooi boeket en herinneringen ophalen. Het helpt vast en zeker om jullie verlies wat te verlichten en samen te dragen.

Sterkte teksten overlijden oma

Een oma is uniek en het vergt moed en veel tijd om over dergelijk verlies heen te komen. Woorden schieten vaak te kort. Het leven gaat opnieuw zijn gangetje na het overlijden. En toch blijf je met die leegte zitten. Probeer ze op te vullen met bloemen, het lukt, daar zijn wij zeker van. Wij wensen u alvast heel veel sterkte toe. Kom hieronder overigens nog enkele sterkte wensen tegen bij het overlijden van een oma.

 1. Sterkte overlijden omaVeel sterkte wensen wij jou met het overlijden van je oma.
 2. Je lieve oma is er niet meer, daarom wensen wij jou heel veel sterkte toe de aankomende tijd
 3. Lieve meid/jongen, je oma is er niet meer en dat zal jou veel verdriet doen. Wij wensen jou sterkte toe.
 • Moge de steun van je vrienden je troost bieden.
  En goede herinneringen het verlies verzachten
 • Oprecht gecondoleerd
  Je bent in onze gedachten, in deze verdrietige tijd.
 • Met oprechte deelneming
  Woorden schieten tekort om ons leedwezen uit te Sterkte overlijden omadrukken.
 • Met goede herinneringen
  aan een gewaardeerd mens.
  Met innige deelneming
 • Sterker dan de dood is de herinnering, en die blijft. Zoek de steun bij elkaar die nodig is om dit te verwerken.In zoveel mooie herinneringen, blijf je bij ons.Het is beter ooit iets moois te moeten verliezen dan het nooit gehad te hebben!
Sterkte overlijden oma
4.8 sterren, 4 beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *