Sterkte operatie

Sterkte operatieJe komt er past achter hoe waardevol gezondheid is wanneer je zelf of een naaste te kampen heeft met gezondheidsklachten. Een gezond lichaam en een gezonde geest zorgen ervoor dat je mobiel bent, kunt gaan en staan waar je wilt. Wanneer het noodlot toeslaat en er sprake is van een dermate grote hinder in iemands leven, dan kan er worden overgegaan tot een operatie.

Een dergelijke operatie kan dan een erg spannende tijd opleveren, zeker wanneer deze operatie erg zwaar gaat zijn.

Sterkte wensen bij een operatie tips

Aanwezig zijn.
Steun in deze tijd is ontzettend belangrijk. Het denken en meeleven met iemand die een zware operatie ingaat is vaak een hart onder de riem steken. Het gevoel dat iemand krijgt wanneer hij of zij weet dat er aan wordt gedacht aan de situatie, geeft ook meer positieve kracht om de operatie in te gaan. Deze houding kan ervoor zorgen dat de operatie succesvol wordt uitgevoerd. Zware operaties kennen namelijk een hoog risico-gehalte. Steun en medeleven kan op verschillende manieren worden getoond.

  • Een bos bloemen. Een klein signaal om te weten dat je aan iemand denkt. Dit kan worden versterkt door zelf een persoonlijke steunbetuiging te schrijven. Maar er is meer mogelijk. In een dergelijke bos bloemen kun je ook een tekstje toevoegen, een spreuk om iemand sterkte toe te wensen bijvoorbeeld.
  • Praktische hulp wordt altijd gewaardeerd. Soms wil je erg graag iemand ondersteunen, maar weet je niet goed hoe. Realiseer je dat de persoon in kwestie waarschijnlijk mentaal moet worden voorbereid op de zware operatie. Deze persoon – en de eventuele familie – zal enorm geholpen zijn met hulp bij klusjes in huis.
  • Simpele dingen als de afwas, de was, het schoonmaken van het huis of het koken zullen van onschatbare waarde zijn. Zodoende maak je het mogelijk dat de persoon zich kan voorbereiden en niet hoeft stil te staan bij allerlei onbelangrijke klusjes. Ook is dit mogelijk om voor de directe betrokkenen te doen.
Sterkte operatie
4.8 sterren, 13 beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *