Sterkte miskraam

Een miskraam, een verschrikkelijke gebeurtenis voor elke vrouw.
Sterkte miskraamHopelijk heb je het zelf nog nooit meegemaakt, maar een van de meest verschrikkelijke gebeurtenissen die je kan meemaken als vrouw is waarschijnlijk een miskraam. Je moet het je maar eens voorstellen. Je bent zwanger en je bent dit te weten gekomen. Je bent heel blij hierom. Je kijkt echt uit naar de komst van dit kindje. Dan plots gebeurt er iets ergs waardoor je deze droom niet kunt laten uitkomen, namelijk een miskraam.

Je kan je bijna niet voorstellen hoe hard en zwaar dit moet zijn voor de persoon of personen die dit meemaken. Wanneer iemand in je omgeving dit heeft meegemaakt, zorg dan in de eerste plaats dat je er kan zijn voor deze persoon. Weet je niet goed hoe, lees dan hieronder even verder voor enkele tips hier rond. Wens iemand sterkte toe met de miskraam (sterkte miskraam).

Enkele tips bij sterkte betuigen na een miskraam

  • Je kan zorgen voor een hele bos bloemen. Hierbij kan je dan een heel mooi kaartje hangen waarop je kan laten weten hoe erg je meeleeft met deze persoon.
  • Je kan natuurlijk ook gewoon een kaartje geven aan deze persoon waarmee je ook laat zien dat je erg meeleeft met deze persoon. Hierop kan je een heel mooie, persoonlijke tekst schrijven voor deze persoon. Dit kan ook een enorme troost zijn voor deze persoon.
  • Soms hoeft het zelfs niet eens iets materieels te zijn. Je kan ook voorstellen om er gewoon te zijn voor deze persoon. Je kan ook voorstellen om te helpen met praktische zaken, zodat ze hier niet aan hoeven te denken. Dit kan bijvoorbeeld zijn: helpen poetsen in huis, koken, boodschappen doen…
  • Je kan meegaan naar het ziekenhuis, naar de begrafenis en dergelijke. Hiermee laat je ook zien dat je er bent en wilt zijn voor deze persoon.
  • Je kan ook een mooi beertje kopen met daarop een tekstje dat laat weten dat je de persoon heel veel beterschap en sterkte wenst.

Hierboven staan slechts enkele voorbeelden van hoe je zou kunnen omgaan met iemand wanneer deze net een miskraam heeft gehad. Dit betekent natuurlijk niet dat dit de enige manieren zijn. Op het internet staan er nog honderden andere voorbeelden. Bekijk deze zeker ook eens en kies dan voor jezelf wat de manier is waarbij je jezelf het beste voelt en die natuurlijk ook het beste bij die persoon past.

Sterkte miskraam
4.6 sterren, 9 beoordelingen