Sterkte grappig

Sterkte grappigHeb je een vriend of vriendin die door eigen klunzigheid bijvoorbeeld een pols heeft gebroken? Als je hem of haar sterkte wil wensen maar ook een beetje wil plagen, kies dan voor een grappige sterktewens. Je kan je vriend(in) uiteraard een ietwat sarcastische beterschapswens toesturen, maar er zijn ook presentjes waarmee je iemand op een grappige wijze sterkte wenst.

Door hieronder op één van de links te klikken heb je de mogelijkheid om een mooie bos bloemen uit te zoeken en er eventueel een mooie sterkte wens als boodschap erbij te doen. Dit is een ontzettend leuke manier welke grappig kan worden met een mooie spreuk, om iemand sterkte toe te wensen.

Op een grappige manier sterkte wensen

  • Wens sterkte met een grappig t-shirt

Heeft je vriend(in) door een dommige fout iets gebroken of gekneusd? Als naar verwachting alles netjes gaat helen, kan je hem of haar een beetje plagen door samen met een sterktewens een t-shirt met een grappig tekstje te sturen.

Denk bijvoorbeeld aan een poppetje met een gebroken arm met daaronder de tekst ‘I do my own stunts’, of in het Nederlands ‘Ik voer mijn stunts zelf uit’. Jij kent het gevoel voor humor van je vriend(in) uiteraard beter dan wie dan ook, dus kies vooral zelf een tekst waarvan je denkt dat deze hem of haar een glimlach oplevert.

  • Grappige cartoon of tekst op mok, sticker, golfbal of…

Sterkte grappigHeb je een cartoon of grappig tekstje waarvan je weet dat deze perfect aansluit bij het gevoel voor humor van je zieke vriend(in)? Dan kan je bij verschillende (online) bedrijven deze afbeelding of tekst op bijvoorbeeld een mok, sticker, golfbal, muismat, klok of zelfs een handdoek laten zetten. Je vriend(in) op deze manier sterkte wensen, brengt gegarandeerd een lach op zijn of haar gezicht!

  • Sterkte wensen met bloemen en grappig kaartje

De klassieke manier om iemand sterkte te wensen, is en blijft een bosje bloemen. Wil je nog een grappige draai aan deze sterktewens geven? Voeg dan een kaartje aan het boeketje toe. Op het kaartje kan je bijvoorbeeld een grappig rijmpje schrijven waarin je je vriend(in) met een dikke knipoog sterkte wenst. Als het rijmpje je vriend(in) niet aan het lachen maakt, dan hopelijk het mooie bosje bloemen wel.

Sterkte grappig
4.7 sterren, 6 beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *