Sterkte feestdagen

Sterkte feestdagenTijdens de feestdagen in december voelt een aanzienlijk gedeelte van de Nederlandse bevolking zich niet fijn of zijn mensen zelfs depressief. Oorzaak hiervoor kunnen de donkere dagen zijn, maar het gebeurt ook regelmatig dat er familieruzies zijn of dat mensen alleen zijn en nergens worden uitgenodigd.

Zij zitten eenzaam thuis en hopen dat de feestdagen zo snel mogelijk weer voorbij zijn. Het is daarom altijd fijn als je iemand die minder liefde ontvangt dan jij tijdens deze dagen, een hart onder de riem steekt door middel van een klein cadeautje.

Zo weten deze personen dat je aan ze denkt in gedachten bij hen aanwezig bent.

Sterkte wensen feestdagen tips

Omdat persoonlijke cadeautjes het allerfijnst zijn om te ontvangen als je niet lekker in je vel zit, kun je een fotoboek maken en daarin foto’s plakken van al jullie uitstapjes samen. Zo heeft de persoon die het cadeau ontvangt altijd een boek met mooie herinneringen beschikbaar, op het moment dat het niet zo goed gaat. Laat een paar bladzijden leeg in het boek: die zijn natuurlijk voor het maken van nieuwe herinneringen samen!

Geef de ontvanger bijvoorbeeld ook nog een bon voor het gezamenlijk maken van een wandeling of het bezoeken van een dierentuin of museum. Zo zorg je ervoor dat diegene iets leuks heeft om naar uit te kijken na de feestdagen.

Het kleurboek voor volwassenen kan in dit rijtje van mogelijke cadeaus natuurlijk niet ontbreken. Deze boeken zijn momenteel overal te koop, je bent creatief bezig en ze zijn ook nog eens rustgevend.

Sterkte feestdagen
4.8 sterren, 5 beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *